Werkwijze

Stap 1: Informatie

U vertelt mij over uw bedrijf, organisatie of product en wat u graag met uw website wilt bereiken. We bespreken uw doelstellingen, verwachtingen, eisen en doelgroep. Wellicht dat u al een naam voor uw website heeft bedacht en anders bedenken we er samen een.

Stap 2: Uitwerking

De domeinnaam wordt aangevraagd en ik vraag u om het benodigde materiaal om aan de site te kunnen beginnen: teksten, de huisstijl, graphics, fotomateriaal.
Indien nodig creëert of bewerkt BaZz DeZign dit materiaal.

Stap 3: Productie Prototype website

Ik ga uw website uitwerken. Het resultaat is een prototype dat nog niet volledig is, maar wel een duidelijke indruk geeft van de uiteindelijke website. Ik presenteer dit prototype aan u en samen bespreken we deze.

Stap 4: Productie website

Na terugkoppeling en verwerking van uw feedback, wordt de website afgerond. Tussentijds houd ik u op de hoogte, zodat ik kan garanderen dat wensen en inspanningen volledig op elkaar zijn afgestemd.

Stap 5: Testfase

De website wordt zowel door u als door BaZz DeZign uitvoerig getest op onder andere: functionaliteit, gebruiksgemak, duidelijkheid, eenduidigheid en spelfouten. U speelt dus (ook) een rol bij het testen van de website.

Stap 6: afronding

En dan is het klaar: de website kan op het afgesproken moment online. In een eventueel vervolgtraject houdt BaZz DeZign zich bezig met optimalisatie van de website voor zoekmachines, zodat uw website optimaal gepositioneerd wordt in de zoekresultaten.

Ik hoop dat u dik tevreden bent en hoop u weer te zien!